Μεγάλες προσφορές Black WEEK

Προϊόντα
 » ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ » ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ » ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ » Κλιματιστικό 12.000 BTU/H OCEAN NEW S12ET BY LG
ΚΛΙΜΑΤ 12.000 OCEAN LG S12ET
Νέο Προϊόν
Κλιματιστικό 12.000 btu/h Ocean New S12ET by LG
Kωδικός: ΚΛΙ..12909
Σύγκριση
Κατασκευαστής: LG
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Tιμή με Φ.Π.Α.598,00€
Αγορά
ΚΛΙΜΑΤ 12.000 OCEAN LG S12ETΚΛΙΜΑΤ 12.000 OCEAN LG S12ETΚΛΙΜΑΤ 12.000 OCEAN LG S12ETΚΛΙΜΑΤ 12.000 OCEAN LG S12ETΚΛΙΜΑΤ 12.000 OCEAN LG S12ET

·         Κλιματιστικό 12.000 btu/h Ocean New S12ET by LG

            ·       Dual Inverter Compressor™

·       Συμπιεστής Inverter με 10 χρόνια εγγύηση

·       Smart ThinQ™ (Wi-Fi)

·       Γρηγορότερη ψύξη / εξοικονόμηση ενέργειας

·     Χαμηλός θόρυβος

Η επαναστατική τεχνολογία inverter παρέχει εκπληκτική απόδοση, είναι αθόρυβη αλλά συνάμα αποτελεσματική και συνοδεύεται από μια γενναιόδωρη 10ετή εγγύηση.

Ο συμπιεστής Inverter ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητα του συμπιεστή για να διατηρήσει το επιθυμητό επίπεδο θερμοκρασίας. Επιπλέον, ο LG Smart Inverter διαθέτοντας ένα εύρος συχνοτήτων για τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια από τους συμβατικούς συμπιεστές.

Τα LG κλιματιστικά ψύχουν τον αέρα γρήγορα χρησιμοποιώντας το υψηλής ταχύτητας μεγάλο εύρος λειτουργίας ψύξης με τεχνολογία LG Smart Inverter αποβάλοντας τον αέρα πιο μακριά και ψύχοντας το χώρο γρηγορότερα.

Η μεγάλη κρυμμένη οθόνη ενδείξεων είναι ιδανική για να ελέγχετε τις ενδείξεις ενέργειας εύκολα και γρήγορα.

Τα κλιματιστικά LG λειτουργούν σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, χάρη στα μοναδικά καμπύλα πτερύγια και την τεχνολογία μοτέρ BLDC της LG, που εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο και εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία.

Με την λειτουργία Comfort Air μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το πτερύγιο σε προκαθορισμένη θέση ώστε ο αέρας να εκτρέπεται μακριά από τα άτομα που βρίσκονται στο δωμάτιο.

Τα κλιματιστικά LG είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την εύκολη και αποτελεσματική εγκατάσταση, ανεξάρτητα από το χώρο και τον αριθμό των ατόμων που εμπλέκονται στη διαδικασία της εγκατάστασης. Έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερα κλιματιστικά σε περισσότερες κατοικίες σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

vancor.gr